Доставка квітів Івано-Франківськ

Опубликовано: 10.06.2019
Снимок экрана 2019 06 10 в 12.54.05 300x223 Доставка квітів Івано ФранківськСпівробітники доставки квітів в Івано-Франківську застерігають: не робіть поширених чоловічих помилок! Не даруйте дуже дорогі подарунки дівчатам, з якими ви познайомилися відносно недавно. Адже вони зобов'язують до конкретних рішень і дій, до яких ваша обраниця може бути ще не готова. Почніть з чогось легкого та приємного.

В той самий час, занадто перестаратися з квітковою композицією просто неможливо. Навіть якщо ви зателефонуєте в нашу компанію та замовите букет зі 101 троянди або інших популярних квітів, завжди потрапите в саме серце коханої жінки, при цьому, не зв'язуючи її будь-якими зобов'язаннями.

Піднести квіти особисто завжди приємно. Так ви можете бачити всі емоції дорогої людини. Але що робити, якщо ви перебуваєте в іншому місті або країні, відсутні у святковий день, не наважуєтеся особисто подарувати букет або хочете зробити сюрприз? В такому випадку на допомогу приходить наша служба доставки.

Ми доставимо квіти за вказаною вами адресою – додому, в офіс або кафе. Допоможемо створити святковий настрій, організувати несподіваний подарунок і привітати в кращих традиціях. Найголовніше, що урочистий момент ви побачите. Після вручення букета ми зробимо фотозвіт і відправимо вам на електронну пошту або в будь-який месенджер.

Якщо у вас є своя ідея, розкажіть про неї нашим консультантам

+38-066-436-95-21 (Viber, WhatsApp)

+38-096-436-95-21

+38-073-436-95-21

Снимок экрана 2019 06 10 в 12.53.57 300x224 Доставка квітів Івано Франківськ

Або ж погортайте наш електронний квітковий каталог, де ви напевно знайдете ідеальний букет. В асортименті великий вибір троянд всіх кольорів, альстромерії, хризантеми, лілії, орхідеї, сезонні квіти. Маленькі й великі букети від 101 троянди, композиції в капелюшних коробочках, кошиках, із цифрами та у формі серця.

Ми працюємо з гуртовими фірмами, які поставляють нам тільки свіжі квіти. Наше ж завдання полягає в тому, щоб створити з них шедеври, і, судячи з відгуків наших клієнтів, нам це вдається.

Замовляйте квіти з доставкою в Івано-Франківську за найкращими цінами у нас на сайті або за телефоном прямо зараз. Оплатити наші послуги ви можете як готівкою, так і безготівковим способом.