Mistä saa auto km 0 lainate

Опубликовано: 16.08.2017

16 Mistä saa auto km 0 lainateOlemme hyvin perhe haaveili iso talo, jossa iso piha, jossa voisimme kävellä koko päivän aamusta iltaan kuin säällä. Me todella halusimme paikka, jossa voisin kasvattaa vihanneksia ja puutarha hedelmäpuita. Lopuksi, meidän haave toteutui. Muutimme pois kaupungista. Jonkin aikaa, tunsimme kuin toisella planeetalla. Se oli niin outoa. Mutta ajan kuluessa, meillä on yksi ongelma. Pari kertaa menimme hankintaan joukkoliikenteen. Ja se ei ole kuin kuka. Liian kova ja pitkä. Täällä me ajattelemme. Ottaa loma-asunnon, on välttämätöntä olla auto. Aiemmin kaupungissa asuvien, jossa kaikki kaupat, markkinat ja kaikki, mitä tarvitaan, ovat kävelyetäisyydellä. Emme tarvitse autoa, voimme helposti tehdä ilman sitä. Mutta ei nyt. Ja tämä ei ole alkua lukuvuoden. Ja vievät lapsensa kouluun yleisillä kulkuneuvoilla myös ah niin helppoa kaikille. Klo perheneuvostossa päätettiin - meidän täytyy ostaa auton. Samalla jokainen ymmärtää, että ilmaista rahaa, että voimme viettää huomenna ostaa sen, me emme. Loppujen lopuksi olemme käyttäneet ostaa kotiin. Olemme olleet ajatus.

Mutta eräänä päivänä, keskustelun kanssa naapuri selville, että ne ovat viime aikoina täsmälleen samassa tilanteessa. Ne selviytynyt melko helposti. Mielestäni meidän pitäisi tehdä samoin. Voimme ostaa auton avulla auto km 0 lainate. Ja se voidaan tehdä poistumatta talon. Jää vain valita auto, no, luottokorttiyhtiöt, jotka antavat meille mahdollisuuden ostaa sitä. Prosessi valita auto oli kirkas ja mieleenpainuva. Loppujen lopuksi se oli tarpeen säätää paljon vivahteita. Tarvitsimme tilava auto, polttoaineen kulutuksen minimiin. Vaikka väri emme voineet valita nopeasti ja yksiselitteisesti. Mutta kun vihdoin päättänyt koneeseen, on aika määrittää luotto yritys. Naapurit kertovat meille fin-ov.com, jossa voit valita lainan vaihtoehdon, sopivin tässä tilanteessa. Tämä menettely Kesti vähän aikaa. Kaikki olivat yhtä mieltä valittujen lainaohjelman. Nyt voimme sanoa, että kaikki ongelmat on ratkaistu.